Mer om oss på PreGard

Vi är ett komplett team som finns här för dig!

Med kontor i Västerås och Uppsala finns vi nära till hands lokalt för våra kunder. Samtidigt finns ett starkt partnerskap med Securitas Direct som innebär att vi har ”starka muskler” att tillgå. I vårt team finns både säljare, tekniker, projektplanerare och administratörer. Vem behöver du komma i kontakt med?

Försäljning

Våra säljare ger dig ett kostnadsfritt möte där analys, rådgivning och grundplanering ingår. Utifrån dina förutsättningar sätter säljaren ihop ett bra förslag på en lösning som du kan vara riktigt nöjd med.

Projektplanering

På projektplaneringen lägger vi upp en plan för hur installation och drift av varje anläggning ska utföras. Här sätter vi ihop ett teknikteam som är utvalda för varje larmlösning.

Teknik

Våra tekniker är specialister på säkerhet! Dom säkerställer att din anläggning installeras och driftsätts utifrån de krav larmet ska uppfylla. Alla tekniker är utbildade och godkända av Securitas Direct och Verisure.

Administration

På administrationen jobbar vi mycket mot befintlig kund. Det kan vara planering av service samt utökningar på befintliga larm. Administrationen bistår med hjälp vid avtalsskrivning.

Att känna sig otrygg handlar inte om att du befinner dig i fara. Det handlar om rädslan för att det ska hända!

Stolt partner till Securitas Direct

Världens största varumärke inom larm och kamerabevakning

Vi är kvalificerad partner till Securitas Direct som är marknadsledande inom larm och kamerabevakning och har över 30 års erfarenhet av marknaden och fler än 70 000 kunder. Vårt täta samarbete ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder produkter och tjänster med hög kvalitet samt en certifierad larmcentral.

Vi samarbetar även med andra varumärken som exempelvis Axema, RCO och Verisure. Det här ger oss ett brett underlag vad gäller produkter och tjänster samt bidrar till att vi kan erbjuda våra kunder en skräddarsydd lösning helt utifrån ditt behov.

SDS_170427_013_2.WebRendition
SDS_overfallslarm_dekal_KAMERABEVAKNING_dorr.WebRendition

Vårt team är redo att hjälpa dig!

Kontakta oss

Se varför Hemtex har valt att arbeta med Securitas Direct!

Se varför vi har valt att arbeta med Securitas Direct!

Ring oss för att få veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Kontakt

Besöksadress: Isolatorvägen 6 721 37 Västerås Tel 021-148070

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.